Holistic-Therapy-Center.com
     
     

ЗА МЕН

Казвам се Звезделина Трифонова и съм родена във Варна, България.

България е страна с много силни вибрации, с много лечебна енергия. Всичко това е изиграло съществена роля за моето развитие.

Занимавам се повече от 20 год. с алтернативна медицина. Имам завършено университетско образование, курс по Рефлексология на стъпалата /2003г Сингапур - Холандия/, обучение за консултант алтернативни лечебни терапии и здравословно хранене /1995г Москва/ и диплома за енерготерапевт /2013 Антверпен/. Разбира се, последните три са само допълнение към паранормалните способности които по рождение имам голяма сензативност, възможност да видя това в човешкото тяло което с обикновенно око не може да се види. Тези ми способности са изследвани и доказани /1999-2000г/ от екип медицински и др. специалисти в болница в кантор Гларус, Швейцария. Способността да работя и от разстояние ми е помогнала да имам пациенти от различни страни.

Но най-голямо значение отдавам на опита които трупам от работа с всеки човек. Всеки здрав контакт с другия ме обогатява и колкото повече давам толкова повече получавам, развивам се и израствам. Интуитивно аз усещам човека срещу мен, усещам, че мога и искам да му помогна, харесва ми , буди в мен някакъв интерес.

Остава той също да вярва, че съществуват и др. сили в Космоса които ни помагат, съдействат, закрилят. И да е готов да вървим по пътя към Духовното. И тук искам да поясня - аз не отричам традиционната медицина, напротив уважавам много постиженията на медицинската наука. Но мисля че само тя, не е достатъчна за да сме в хармония и баланс. Съчетанието на двете е най-доброто. И това е бъдещето.