Holistic-Therapy-Center.com
     
     

Енерголечение

Нашите мисли и начина ни на хранене определят болестите ни

Ние идваме на земята да се учим. Затова често казваме животът е едно училище. Идваме за да развържем това което пак тук на земята сме завързали.Идваме да се учим на любов ,да простим на себе си и на другите, да се харесваме, да приемем другият такъв какъвто е, а не такъв какъвто на нас ни се иска.

Идваме да се учим на  взаимоотношения. Взаимоотношения в семейството ,на работа, с приятелите,в обществото. Нашата душа избира предварително душите с които в това прераждане иска да общува.Това са най-често душите на хора с които в предно прераждане сме имали отношения които не сме довели до край. Това са хората които срещаме в този си живот и които предварително са  дали съгласието си да ни съдействат за да изпълним задачите заради които сме тук, да си научим урока. И това е основният духовен закон-законът за кармата,  законът за причината и следствието.  

Кармата не е наказание. Кармата е една възможност, нов шанс които ни се дава за да решим отново това което не сме успели .И една голяма отговорност, отговорност към самите нас и към нашите деца. Затова и нашите мисли и емоции определят нашите болести..

Болестта не е нищо друго освен едно напомняне,че някъде бъркаме,едно притискане да си спомним защо сме тук ,едно предизвикателство да се променим. Затова не случайно дълбоките причини за болестите ни са  във финните ни тела,най-често в емоционалното и менталното ни тяло.
За разлика от традиционната медицина, аз лекувам причината за заболяването, а не следствието т.е болестта. Когато се излекува причината, болестта сама си отива. Разглеждам човека  като едно цяло на дух и материя, т.е  лекувам не само физическото а първо финните  тела и едва след това физическото.

За да се излекуват финните тела е необходимо вие да промените мисленето и отношението си към себе си ,към близки и по-далечни т. е да прилагате Законите на Духа.  Лекувате се вие,като се  променяте,аз само водя процеса. До колко е бърз процеса зависи  колко бързо вие бързате. Останалото е Божа работа. Изисква се дисциплина, търпение и категорично решение за промяна. И тук ще си позволя да цитирам Кришнамурти :

Няма значение дали се съгласяваме един с друг. Няма значение дали ще запомните това което казвам Просто позволете нещо да премине между вас и мен.

Помислете върху това и ако  искате да се погрижите за своето духовно и физическо здраве прочетете  Законите на духа  на  Дан Милман, и още  Чудото на прошката на Грег Андерсън.