Holistic-Therapy-Center.com
NL flag  EN flag  BG flag 
NL flag  EN flag  BG flag 

Energotherapie

Onze gedachten en voedingspatroon bepalen de ziektes

gezichten We komen op deze aarde om te leren. Daarom roepen we vaak: het leven is een leerschool. We komen om te oogsten dat, wat wij gezaaid hebben. We leren liefhebben, onszelf en anderen vergeven, anderen accepteren zoals ze zijn en niet zoals wij ze willen hebben.

We komen hier om verhoudingen te leren. Verhoudingen tot anderen op je werkplek, in het gezin, met de vrienden en in de maatschappij. Onze ziel kiest van tevoren de zielen met wie zij in contact wil komen in de huidige incarnatie. Vaak zijn dit de zielen van mensen met wie wij contact hebben gehad in voorgaande levens. Dat zijn de mensen, die wij in dit leven ontmoeten en die voorafgaand aan dit leven ingestemd hebben aan deze ontmoeting een bijdrage te leveren en ons in staat stellen om niet afgemaakte zaken af te maken en de lessen te leren. Dit is de Hoofd spirituele wet – de Karma wet. De wet van oorzaak en gevolg. Karma is geen straf. De Karma biedt ons een nieuwe kans om af te maken dit wat we verzuimd hebben en het dragen van een grote verantwoording naar onszelf en naar onze kinderen. Daarom zijn onze ziektes bepaald door onze gedachten en emoties.

De ziektes geven aanwijzingen waar wij fout zijn geweest, ons herinneren “waarom zijn we hier?”,  een uitdaging om dit te herinneren.  Daarom zijn de oorzaken van onze ziektes vaak terug te vinden in de fijne materie, meestal in het emotionele en mentale lichaam.

In tegenstelling tot de traditionele geneeskunde, behandel ik de oorzaak en niet het gevolg van de ziekte.  Als de oorzaak genezen is, de ziekte verdwijnt vanzelf. Ik kijk naar de mens als een geheel van fijnstoffelijk en materie. Ik behandel niet alleen het fysieke, maar eerst het fijnstoffelijke en dan het fysieke lichaam.

Om de fijnstoffelijke te genezen is er een verandering aan uw denkpatroon en de verhouding tot jezelf en de anderen nodig, m.a.w. het toepassen van de Spirituele Wetten. De genezing is in uw handen, ik begeleid alleen maar het proces.  Hoe snel het proces verloopt, hangt van uw eigen snelheid af. De rest is in Gods handen.

Er wordt discipline, geduld en bereidheid tot verandering verreisd.

Hierbij sta ik me toe om Krishnamurty te citeren: “Het maakt niet uit of we met elkaar eens zijn. Het maakt niet uit of je onthoudt dat wat ik zeg… Laat gewoon iets tussen jou en mij passeren”.

Denk over na en als u besluit om verder uw fysieke en spirituele gesteldheid te ontwikkelen, lees dan “Spirituele raadgevingen van een wijze vrouw” van Dan Millman

en bezoek: http://www.healingcancer.info/ebook/greg-anderson